İlker KAR

10.09.1988 tarihinde Osmaniye'de doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Osmaniye'de, lisans eğitimini ise Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümünde tamamladı. Yüksek Lisans eğitimini ise Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon bölümünde tamamlamıştır. Üniversiteden mezun olduktan sonra ilk görev yeri olan Van olmak üzere ilimiz Osmaniye'de Bilişim Teknolojileri Öğretmeni olarak çalışmış, aynı zamanda Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği görevini de uzun yıllar yürütmüştür. Daha sonra ilimiz Osmaniye'de sırayla; Cevdetiye Süleyman Şah Ortaokulu, İl Genel Meclisi Ortaokulu, Çardak Ortaokulu, Gökçedam İlkokulu ve Gökçedam Şehit Musa Aytun Doğan Ortaokulu'nda Okul Müdürlüğü ve Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenmiştir. Son olarak 22.01.2024 tarihinde Toprakkale ilçemizde bulunan Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi'ne Okul Müdürü olarak atanmıştır.

09.02.2024 106