Toprakkale Şehit İbrahim Etiz Anadolu Lisesi

Vizyon: 1-Toplum adına özlenen kaliteli bireyler yetiştirmek. 2-Okulumuzu, çevrenin ihtiyaçlarına cevap veren ve insanların gözdesi haline getirmek. 3-Gelişen ve değişen dünyada bir adım önde olarak değişimlerin insanların lehine çevrildiği bir eğitim kurumu haline gelmek. 4-Biz, yarını düşleyen bir kurum toplumuyuz. Bu yüzden hedefimiz; işbirliğine dayalı, çevresine güven veren kurum çalışanları olmak. 5-Biz; en iyiyi yapmayı hedefleyen bir kurum olmak istiyor ve bunun içinde çalışıyoruz.

Misyon: Okulda; öğrencilerimize eğitim öğretim alanında iyi hazırlanmış bir ortamda kaliteli, nitelikli bir eğitim ve Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı milli değerlerine sahip, ilkeli, saygılı, disiplinli, hedefleri olan, üretmeyi ilke edinen, gelecek adına toplumun ihtiyacı olan, ideal öğrenci yetiştirmektir

Başarılar:

Saatler: 07:20-12:40
Isınma: Kalorifer ve Klima
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Servis Bilgisi: TAŞIMA İLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ 16 SERVİS İLE; ÖZEL SERVİS İLE GELEN ÖĞRENCİLERİMİZ 11 SERVİS İLE GELMEKTEDİR.
Sportif Etkinlikler: Voleybol, futbol, masa tenisi, badminton ve satranç etkinlikleri yapılmakta.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sehitibrahimetizanadolulisesi.meb.k12.tr

Adres - Kışla Mah. 35 Nolu Sok. No3/1 Toprakkale / OSMANİYE

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Kışla Mah. 35 Nolu Sok. No:1/3 Toprakkale/ OSMANİYE

Adres - Kışla Mah. 35 Nolu Sok. No3/1 Toprakkale / OSMANİYE

Ulaşım Karayolu ve Demir Yolu ile okulumuza ulaşım imkanı vardır. Adana-Osmaniye D400 karayolu okulumuzun yanından geçmektedir.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OSMANİYE İL MERKEZİNE UZAKLIK:8 KM TOPRAKKALE İLÇE MERKEZİNE UZAKLIK:2 KM